Občni zbor SSK Ljubno BTC je potekal v petek, 19. maja. Udeležilo se ga je lepo število članov in podpornikov kluba. Predsednik kluba Alojz Murko je povedal, da je za nami najuspešnejša sezona v zgodovini kluba in da smo rezultatsko najtrofejnejši smučarsko skakalni klub. Timi Zajc je v sezoni 2022/2023 postal olimpijski prvak na mešani tekmi ekip in podprvak na ekipni tekmi, svetovni prvak na veliki skakalnici posamično in ekipno ter svetovni prvak v smučarskih poletih ekipno in podprvak posamično.

Uspehe Timija v članski konkurenci dopolnjujeta še Jernej Presečnik in Žak Mogel. Slednji je postal član moške A reprezentance.

Po programu dnevnega reda je bilo članom kluba predstavljeno finančno poročilo ter sprejeto zaključno poročilo za leto 2022, poročilo nadzornega odbora in finančni načrt za leto 2023. Trenerja Tomaž Murko in Miha Sušnik sta podal poročilo o trenažnem procesu in tekmovalnih uspehih ter opozorila na problematiko pridobivanja novih članov.

Pintar je predstavil program dela za leto 2023. Dejal je, da bo klub aktiven na več področjih, v juliju bomo obeležili 50 let delovanja SSK Ljubno BTC in 30 let sponzorstva BTC. V septembru pa bomo organizirali FIS pokal za moške in kontinentalni pokal za ženske.

Predsednik kluba je poudaril pomembno vlogo pokroviteljev in se jim zahvalil za podporo.